Fabrikant onderhoudsproducten

Bij Jern zijn wij fabrikant onderhoudsproducten. We ontwikkelen en produceren een eigen lijn onderhoudsproducten die we verdelen aan horeca, groothandel en bedrijven. In ons bedrijf in Lendelede beschikken we over de nodige machines en productiecapaciteit om onze eigen productie uit te voeren. We ontwikkelen zepen met een bepaald oogmerk die enkel bij ons te verkrijgen zijn. Onze klanten kennen reeds jarenlange onze topproducten en blijven ons dan ook trouw op basis van ons gamma.

Onze producten verdeeld onder de merknaam Smyle worden ontwikkeld voor specifieke doeleinden. Zo maken we als fabrikant onderhoudsproducten onder meer een zilverglans vloerzeep, een vloeibaar snelwerkend reinigingsmiddel, een wonderontvetter, een linnen verzachter en meer.

Naast het verdelen van onze eigen producten kan u bij ons ook terecht voor de aankoop van producten van Procter and Gamble, papierwaren, waspoeders en professionele reinigingsartikelen. 

Groothandel en fabrikant voor horeca, distributeurs en detailhandel

Bekijk ons gamma onlineContacteer ons

Verdeler van papierwaren, reinigingsartikelen en Procter and Gamble

Bij Jern in Lendelede verdelen we naast producten van onze eigen productie ook producten van Procter and Gamble, papierwaren en toebehoren van onder meer Tork en een breed gamma reinigingsartikelen zoals zemen, schuursponsen, glazendoeken …

Bent u op zoek naar een dispenser voor in uw toiletten? Of zoekt u een toiletrolhouder of papierverdeler? U vindt dit bij ons! Wij verdelen dispensers van Tork. U kan kiezen uit een ruim aanbod mogelijkheden en uitvoeringen.

Daarnaast kan u bij ons terecht voor handzepen, toiletpapier en handpapier, ook in verschillende uitvoeringen en hoeveelheden.

Ook voor al uw kuis en reinigingsactiviteiten vindt u bij ons al de benodigdheden, van zeemvellen tot borstels en trekkers, microvezeldoekjes van het merk Flipper, vuilzakken, emmers, sponsen …

U kan ons aanbod bekijken in onze cataloog of online.

Jern

Spoelewielenlaan 16
8860 Lendelede

Tel 051 30 23 84
GSM 0475 72 17 64

info@jern.org

BTW BE 0521 594 635

Created by Creatiefonline - Sitemap

Openingsuren

Maandag 8u30 tot 12u - 13u30 tot 18u
Dinsdag 8u30 tot 12u - 13u30 tot 18u
Woensdag 8u30 tot 12u - 13u30 tot 18u
Donderdag 8u30 tot 12u - 13u30 tot 18u
Vrijdag 8u30 tot 12u - 13u30 tot 18u
Zaterdag 9u tot 12u
Zondag Gesloten